Fasterholt vandingsmaskiner til landbrug

Mangeårig erfaring med landbrugsmaskiner

Ønsker du flere oplysninger om Fasterholt vandingsmaskiner? Så kan vi hjælpe dig videre. Hos Schrøders Eftf. M.P. Maskincenter A/S forhandler vi Fasterholt-maskiner til markvanding i landbruget.

Vi har over 50 års erfaring som maskinforretning, hvor vi tilbyder salg og reparation af landbrugsmaskiner. Vores speciale er markvandingsmaskiner. Vi ligger i Skærbæk i Sønderjylland, og vi tilbyder service og support 24/7 året rundt.

Stabile maskiner med høj driftssikkerhed

Fasterholt er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. De udviklede den første vandingsmaskine i 1975, som blev en stor succes. I dag er de kendt for at fremstille maskiner af højeste kvalitet, som garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug. Dermed kan du være sikker på, at afgrøderne får det vand, som de skal have.

Vi tilbyder endvidere jordledninger, pumper og hydranter samt nedsætning af pumper. Vi udfører også slangesvejsninger og reparation af vandingsmaskiner med videre.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og projektering, så vi sikrer, at du får lige præcis den markvandingsløsning, som passer til dit landbrug. Derfor er vi naturligvis altid opdateret inden for Fasterholts produktlinjer. Derudover er vi medlem af Dansk Maskinhandlerforening.

Få meget mere information om Fasterholt

Vi står altid klar med råd og vejledning om vandingsmaskiner og markvanding til landbrug. Vi fortæller også meget gerne mere om vores produkter og ydelser, ligesom vi gerne tager en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi fremsende flere oplysninger om Fasterholt vandingsmaskiner sammen med et uforpligtende tilbud. 

Brugte maskiner

Her kan du se et overblik over vores nyeste brugte maskiner til salg. Se alle brugte maskiner til salg ved at klikke her.

Specialister i markvanding

Vi har mange års erfaring i at levere maskiner perfekte til markvanding.

Over 50 års erfaring i branchen

Vi har mere end 50 års erfaring med landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Specialister i gyllehåndtering

Gyllehåndtering er en af vores spidskompetencer, og vi kan hjælpe jer.

24/7 service support

Åbningstider

Man-fre 7.30 - 16.00

Brug for vores hjælp?

Få vejledning af vores kyndige medarbejdere, og lad os hjælpe dig til den helt rette løsning.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Schrøders Eftf. M.P. Maskincenter A/S

Drengstedvej 24

6780 Skærbæk

CVR: 31576539

Kontakt os

☎ Tlf.: 74 75 41 98

✉ E-mail: kontor@mpmaskiner.dk

Medlem af:

Find vej

Forhandler af: